IĞDIR / MERKEZ - Halfeli Borsa İstanbul Ortaokulu

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri ile lise tanıtımı için ilimizde bulunan Yıldız Teknoloji Lisesi'ne gittik.

Nis

Okulumuz Görsel Sanatlar Kulübü öğrencilerimiz ile lise tanıtımı için ilimizde bulunan Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret ettik.

Nis

Havaların ısınmasıyla birlikte tüm etkinliklerini  bahçede uygulayan anasınıfı öğretmenimiz ve öğrencilerimiz, bahçede Açık Hava Kütüphanesi oluşturarak hem kitap okudular hem de güzel havanın tadını çıkardılar.

Nis

Oklumuz öğrencisi 183 nolu 6-C sınıfından Yağmur Baran Yanardağ Veremle Savaş Haftası şiir yarışmasında "Gel Veremi Aşalım" şiiriyle ilde birinci olmuştur. Kendisini tebrik ederiz.

Mrt

Iğdır il geneli 6.sınıflar arasında düzenlenen münazara yarışmasında okulumuz 3. olmuştur. Öğrencilerimize ödül olarak bisikletleri Sn. Vali Ercan TURAN tarafından teslim edilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz Mesnevi'den hikayeler okuyup resimlendirme çalışmaları yaptı.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz il merkezinde bulunan Afacanlar Dünyası çocuk oyun alanına gittiler. Farklı atölyelerde yapılan etkinlikler sayesinde öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdiler.

Mrt

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan projeler başarı ile sergilendi.

Mrt

Deyimler ve Atasözleri Okumaları etkinliğimiz.

Ock

Şehrimizdeki yoğun kar yağışı sonucu okumuzda güzel görüntüler oluştu.

Ock

Faaliyet Haftası kapsamında okulumuzda bilgi yarışması etkinliği, spor saati etkinliği, oyun saati etkinliği, yetenek saati etkinliği gibi etkinlikler düzenlenmiştir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Dede Korkut Hikayeleri kitap okuma, özetleme, pano etkinlikleri sonucunda sınıflar arası bilgi yarışması yapıldı. Başarılı olan sınıflarımız ödüllendirildi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuza davet ettiğimiz Yazar Dr. Mehmet KUM, anasınıfı öğrencilerimizi ziyarete geldi. Yazar Dr. Mehmet KUM, ziyareti sırasında öğrencilerimiz ile sohbet edip öğrencilerimize masal anlattı. Güler yüzü ve hoş sohbeti için kendisine teşekkür ederiz.